Kameran takana

Olen Maiju 33v.  kolmen tytön äiti Pirkanmaalta. Kiinnostukseni kuvaamiseen on lähtenyt jo ihan pikkutytöstä asti, kun sain opetella käyttämään isin kameraa ja siitä pikkuhiljaa rakkaasta harrastuksesta on tullut minulle työ josta todella nautin ja joka toivottavasti välittyy jokaisesta kuvasta jonka olen ottanut ja joita tulen ottamaan. Lisäoppia kuvaamiseen olen hakenut muutamalta valokuvauskurssilta sekä kuvankäsittelykurssilta.

Minulle tärkeintä on tallentaa ihmisten tunteet ja fiilikset aitoina niin, että ne myös välittyvät kuvasta. Tykkään käyttää aikaa kuvauksen suunnitteluun, jotta kuvista tulisi aina juuri asiakkaan näköisiä. Toivomuksia rekvisiitasta yms. kannattaakin aina esittää hyvissä ajoin ennen kuvausta. Avustan myös mielelläni esimerkiksi vaatetuksen mietinnässä. Ja minulta löytyy myös monenmoista vaatetta sekä asustetta lainaksi kuviin.

Kuvatessani rakastan auringon säteitä ja puiden takaa pilkottavaa valoa, auringonlaskuja ja aamunraikkautta, mutta toisaalta tykkään myös sateisista kuvauspäivistä jolloin kuviin saa täysin eri luonteen. Suosikkikuvauspaikkojani ovat pellot, järvenrannat, kalliot ja metsät. Mutta myös kaupungin vilinässä tulee upeita pariskunta kuvia tai vaikka hääpotrettejakin. Vaihtoehtoja on siis monia. Olen henkilönä ystävällinen ja todella nautin siitä mitä teen. Osaan toimia lasten kanssa ja ujoimmastakaan lapsesta ei ole ikinä vielä kuvia jäänyt saamatta. Olen myös erittäin eläinrakas, joten myös lemmikkikuvaukset sujuvat kaikenlaisten ja kokoisten mallien kanssa.

Toivottavasti saisin ikuistaa juuri teidän tärkeät hetkenne, joiden haluatte jäävän mieleenne myös kuvina.

 

Voit jättää viestin myös alla olevalla lomakkeella.

 

Hinnasto

Kaikki kuvat toimitan jpeg tiedostoina valmiiksi käsiteltyinä. Lisäkuvia on mahdollisuus ostaa paketin lisäksi. Kaikki hinnat sisältävät alv:in, kuvauksen ja kuvat käsiteltynä digimuodossa. Kuville saa täyden käyttöoikeuden. Jos joudut perumaan ajan toivon sen tapahtuvan viimeistään vuorokautta ennen sovittua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitan 40% paketin hinnasta.

Minikuvauspaketti

Kesto 15 min kuvausta sisältäen 2kpl kauniisti käsiteltyä kuvaa.

105€

S-paketti

Kesto n.30 minuuttia sisältäen 6kpl kauniisti jälkikäsiteltyä kuvaa

165€

M-paketti

Kesto n.30min-1h sisältäen 12kpl kauniisti jälkikäsiteltyä kuvaa

255€

L-paketti

Kesto n. 1h sisältäen 20kpl kauniisti jälkikäsiteltyä kuvaa

315€

 

Järjestän myös teemakuvauksia joista ilmoittelen instagram ja facebook sivuilla. Kannattaa siis seurailla myös niitä sivuja.  Minulta myös newborn-, hääkuvaus- ja tapahtumakuvauspaketteja.